Laman web gambar kucing comel ini dibina khas untuk memaparkan gambar-gambar kucing yang menarik, comel dan mencuit hati. Sebahagian dari gambar kucing ini adalah gambar kucing saya. Saya sebenarnya adalah peminat kucing dan saya suka membela kucing. Gambar kucing ini dah lama saya simpan dan akhirnya saya buat keputusan untuk masukkan dalam internet untuk dikongsi bersama peminat-peminat kucing dan juga yang suka tengok gambar kucing. Bagilah komen tentang gambar-gambar kucing ini.

Sunday, January 20, 2008

Gambar Kucing Hitam Cute

gambar kucing hitam comel image2
Wow!!! ini barulah kucing hitam yang macho... cuba tengok betul betul, mat tu steady aje ketika gambarnya diambil!!

gambar kucing hitam comel image3
Kucing hitam ini tengah memerhatikan mangsanya dengan berhati-hati..!!! Tapi nampak macam kucing yang tengah tension saja?!

gambar kucing hitam cute image3
Jika diperhatikan dengan teliti, anda mesti perasan gambar kucing hitam ini diambil dalam stadium sebab ada track berwarna merah di belakang kucing hitam tu.. stadium mana? entah stadium mana? Stadium Bukit Jalil kot!

gambar kucing hitam cantik
Papan tanda yang paling ditakuti oleh kucing hitam.... Jika anda mempunyai kucing hitam sama ada kucing anda tu cantik ke? comel ke? cute ke? atau hodoh sekalipun jangan biarkan berkeliaran di tempat yang mempunyai papan tanda ini... jika kucing hitam anda hilang... jangan menyesal kerana amaran telah diberikan

1 comment:

No SPAM Please... SPAM comments will be deleted upon review

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Kegemaranku