Laman web gambar kucing comel ini dibina khas untuk memaparkan gambar-gambar kucing yang menarik, comel dan mencuit hati. Sebahagian dari gambar kucing ini adalah gambar kucing saya. Saya sebenarnya adalah peminat kucing dan saya suka membela kucing. Gambar kucing ini dah lama saya simpan dan akhirnya saya buat keputusan untuk masukkan dalam internet untuk dikongsi bersama peminat-peminat kucing dan juga yang suka tengok gambar kucing. Bagilah komen tentang gambar-gambar kucing ini.

Wednesday, August 24, 2011

Gambar Anak Kucing Siam

gambar anak kucing siam yang comel


Perrgh... comelnya anak anak kucing Siam. Rasanya nak peluk dan cium

16 comments:

  1. As'kum, Semua...

    Diharap dunia penjagaan kucing lebih mesra dan terjamin dgn adanya teknik mempersihatkan haiwan kesayangan ini:

    Selamatkan Kucing anda dari penyakit

    Semoga berjaya. Tq.

    ReplyDelete
  2. alololo . comel nhye kucing nih !!! rasa nak pelukk pualk ! )

    ReplyDelete
  3. kami ada kumpulan baru, berkaitan dengan kucing juga. Bagi peminat kucing jom sertai kami di http://www.facebook.com/groups/aksikucingsedunia/

    ReplyDelete
  4. Salam

    Hye there,

    myra nak msokkan link blog kamu dalam entry 'kucing' nanti yek :) tq

    ReplyDelete
  5. comel!! saya pun buat blog kucing :P http://pusakberjoget.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. I found your blog website on google and check just a few of your early posts. Continue to keep up the excellent operate.
    Free Indian Songs

    ReplyDelete
  7. Salam. sy pn ske kcg jgk. nk tnye ade banner blog tak. nak letak kat blog sy. lg 1 sy xjumpa butang follow. ke mmg mslh itnt?

    ReplyDelete
  8. comel...kt umah sy pn ade 5 ekor kucing siam..suka mengiaw jer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh.... tak jadi buat kerja ni... asyik dok tatap gambar kucing. huhuhu

      Delete
  9. assalamualaikum...sory member.. ambo copy kcing comel dlm ni letak dlm fb....hehehe

    ReplyDelete
  10. Best tol,syahdu jer natap gmbo diorg ni....tenang jer... hehe..

    ReplyDelete

No SPAM Please... SPAM comments will be deleted upon review

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Blog Kegemaranku