Laman web gambar kucing comel ini dibina khas untuk memaparkan gambar-gambar kucing yang menarik, comel dan mencuit hati. Sebahagian dari gambar kucing ini adalah gambar kucing saya. Saya sebenarnya adalah peminat kucing dan saya suka membela kucing. Gambar kucing ini dah lama saya simpan dan akhirnya saya buat keputusan untuk masukkan dalam internet untuk dikongsi bersama peminat-peminat kucing dan juga yang suka tengok gambar kucing. Bagilah komen tentang gambar-gambar kucing ini.

Wednesday, July 16, 2008

Gambar Anak Kucing Persia

Foto foto anak kucing Persia yang amat comel.

3 ekor anak kucing persia
Anak kucing Persia kembar 3 tetapi berlainan warna


kucing persia warna kelabu
Anak kucing Persia yang tak kucrang cantikny


kucing persia baru lahir
Si comel ni tengah mencari ibu...

15 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. gambar anak kucing persia yg atas tu u jual ke???kalau jual dlm brape harga nye??

    ReplyDelete
  3. haahler..comel.klo jual brape erk?

    ReplyDelete
  4. kami tak jual tp klu bg mkan cukup kira ok lah tu..kena bnyk sabar dengan kucing ni...nak bela ka??skrg kat kami ada 7 ekor..brminat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih ade lg ke kitten yg lain.sy bermnt nk bela

      Delete
  5. salam ..ape maksud comel ngan bagi makan yg cukup pun ok??? kalau ikut saya mmg la nak bela hehehe

    ReplyDelete
  6. comel la..
    ada kucing jenis ragamuffin yg nak dijual ke?

    ReplyDelete
  7. owh...not for sale ke anak kucing tu?
    tp if interested nk bela cmne??i teringin sgt nk de persian cat...tp xmampu nk beli...bela kucing biase je la...

    ReplyDelete
  8. kucing nya djual donk..yg wrna hitam..brape??
    cz gw nksir ni..

    ReplyDelete
  9. haloooooooo...........
    ank kcing sape punye 2.......

    ReplyDelete
  10. sy dah bz nak jaga `ateh` ni. sape2 pcinta kucing nak bli leh sms kat 0176750117. (persian cat)

    ReplyDelete
  11. my persian cAt ni nama nya `ateh` umur 10bulan. sape2 yg display email, sy send gambar `ateh`. Dia manja & bleh bawak tidur sama. rupanya mirip spesis `BIRMAN`.

    ReplyDelete
  12. gambar pertamer kmbr tapi x samer

    ReplyDelete
  13. hai ada lg tak kucing parsi kembar tu,kucing tuk di bela..sy nak bela kucing tu..

    ReplyDelete

No SPAM Please... SPAM comments will be deleted upon review

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Blog Kegemaranku