Laman web gambar kucing comel ini dibina khas untuk memaparkan gambar-gambar kucing yang menarik, comel dan mencuit hati. Sebahagian dari gambar kucing ini adalah gambar kucing saya. Saya sebenarnya adalah peminat kucing dan saya suka membela kucing. Gambar kucing ini dah lama saya simpan dan akhirnya saya buat keputusan untuk masukkan dalam internet untuk dikongsi bersama peminat-peminat kucing dan juga yang suka tengok gambar kucing. Bagilah komen tentang gambar-gambar kucing ini.

Saturday, October 18, 2008

Koleksi Gambar Anak Kucing

Ini adalah koleksi gambar kucing terutamanya koleksi gambar anak kucing yang dapat saya paparkan dalam ruangan blog ini. Kalau nak tengok lagi banyak gambar gambar kucing yang cantik dan menarik bolehlah lawati laman blog Cat Picture

koleksi gambar kucing
Anak kucing tidur bertemankan anak ayam... Mungkin kot anak ayam ni teman rapat si kecik ni

koleksi gambar anak kucing bersama teman teman
Bersama teman-teman meronda di padang

koleksi gambar kucing
Cantik dan bersih

anak kucing di atas pokok
Anak kucing yang tengah ketakutan... Entahlah mungkin anak kucing ini ketakutan berada di atas pokok atau takutkan sesuatu di bawah pokok.. Mungkin takutkan anjing kot!

anak kucing bersama ibu
Ibu adalah teman yang paling setia

anak kucing cantik
Gambar anak kucing yang cukup cantik dan bersih... Menjaga anak kucing supaya sentiasa berada dalam keadaaan yang cantik dipandang bukan senang

anak kucing memetik bunga
Anak kucing tengah memetik bunga

Oklah ini sahaja sebahagian koleksi gambar anak kucing yang sempat saya poskan dalam blog ini. Lain kali saya akan paparkan koleksi gambar kucing yang lain pula

14 comments:

  1. PERTAMA KALI SAYA JENGUK BLOG NIE, COMELNYER KUCING-KUCING NIE, SAYA MEMANG SUKA SANGAT NGAN KUCING. GAMBAR2 KUCING KAT BLOG NIE MEMANG CANTIK.

    ReplyDelete
  2. ala..cute gler kucing-kucing ni.. dulu saya takot sgt dekat kucng,tp skng sy syg sgt dkt kucng!! luv u,cat.!!!

    ReplyDelete
  3. lagi comel kalau kasi hadiah bakul travelling atau bakul khas kucing yg kat http://cenderahatirotan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hii..
    commeeel laa kucing2 tuu
    ada tak koleksi kucing parsi ke?
    im a huge fan of cat and cat make my word go crazy!!!!

    ReplyDelete
  5. hmm...kiut2nye kucing2 tue...sy pn ada gak kucing.nama dier velvet.sayangilah kucing.HIDUP KUCING!

    ReplyDelete
  6. bila tengok kucing2 ni, rasa terhibur je

    ReplyDelete
  7. pelik bile org x suke kucing....

    ReplyDelete

No SPAM Please... SPAM comments will be deleted upon review

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Blog Kegemaranku