Laman web gambar kucing comel ini dibina khas untuk memaparkan gambar-gambar kucing yang menarik, comel dan mencuit hati. Sebahagian dari gambar kucing ini adalah gambar kucing saya. Saya sebenarnya adalah peminat kucing dan saya suka membela kucing. Gambar kucing ini dah lama saya simpan dan akhirnya saya buat keputusan untuk masukkan dalam internet untuk dikongsi bersama peminat-peminat kucing dan juga yang suka tengok gambar kucing. Bagilah komen tentang gambar-gambar kucing ini.

Wednesday, February 27, 2008

Anak Kucing Baru Lahir

kitten, cat, cute, pictures, born, new,kitten, cat, cute, pictures, born, new
Gambar anak kucing aku yang baru lahir, tali pusatpun belum tanggal lagi dan lahir pada sebelah pagi 26-02-2008 dan baru berumur 3 hari. Kesemuanya ada empat ekor, 2 ekor warna kuning, seekor warna kelabu tahi anjing dan satu lagi mix color aku suka panggil "bulu tiga" sebab ada tiga warna iaitu kuning, hitam dan putih.. sama dengan bulu akaknya yang bernama Comel. Anak kucing yang berwarna kuning dua-dua jantan dan yang selebihnya adalah betina. Klik di sini untuk melihat gambar emak dan bapa kucing ini yang terletak di sebelah bawa sekali

cat, cute, kitten, pictures, image, kucing, anak k,cat, cute, kitten, pictures, image, kucing
Errrr... cute, lawa dan cantik... geramnya aku, rasa nak picit hidung bebudak ni tapi kesian pula. Oklah anak-anak kucing aku ni belum ada nama lagi, kalau ada yang berkenan bolehlah bagi nama

anak kucing, cantik, lawa, cute, hensom
Tengah lentok... sebenarnya akupun tak tahu nak bagi nama apa?

anak kucing, cantik, lawa, cute, hensom
Yang aku pelik ibunya suka sangat angkat anak-anaknya naik atas tilam aku. Nasib baik tak beranak atas tilam.. kalau tak naya aku. Nak tahu siap bidan bebudak yang baru lahir ini... hahaha... adik ipar akulah yang jadi bidan.... mat tu sanggup tunggu sehingga kesemua bebudak ni lahir, time tu saya tak ada di rumah saya gi keja

anak kucing, cantik, lawa, cute, hensom, gambar
Hmmm!... langsung tak nak bangun

2 comments:

No SPAM Please... SPAM comments will be deleted upon review

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Blog Kegemaranku