Laman web gambar kucing comel ini dibina khas untuk memaparkan gambar-gambar kucing yang menarik, comel dan mencuit hati. Sebahagian dari gambar kucing ini adalah gambar kucing saya. Saya sebenarnya adalah peminat kucing dan saya suka membela kucing. Gambar kucing ini dah lama saya simpan dan akhirnya saya buat keputusan untuk masukkan dalam internet untuk dikongsi bersama peminat-peminat kucing dan juga yang suka tengok gambar kucing. Bagilah komen tentang gambar-gambar kucing ini.

Sunday, June 15, 2008

Kucing Parsi Gemuk

kucing Parsi gemuk

Kucing Parsi yang tembam baru habis makan

10 comments:

  1. syer adalah pengelar kucing no1.. dari kecik samapi sekarang citer2 sayer nk kutip semua kucing yang terbiar n then jaga dan bela semua kucing tu..kesian sayer tengok mereka..lps tgk semua gambar ni rasa sayang kat kucing tu bertambah2...comelnyer..sayer nk sgt bela kucing parsi nk dapatkan kat mane ek? kalu ader maklumat kat maner sayer boleh dapatkan kucing parsi ni antar email kat syer di anorul@yahoo.com kalu boleh yang berada di kawasan johor baharu ...

    ReplyDelete
  2. i am truly deeply loveeee your blog. i am looking for a pure original kucing parsi 'garfield'. kekadang sampai kena tipu kata original, dah besar tak gak... ayoyo.. anyway, well done!

    ReplyDelete
  3. da tak sepa2 yg tau laman web khusus ttg kucing????sy da 18 ekor kucing but tak tau mcmna nk jaga mereka dgn baik.jika ada pls inform sy ye........ai_nelin@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. hi... i pun peminat kucing gak..geram sgt bile jpa kucing ni... camner nak dptkan gmbr2 kucing yang cute mute tu ye..nak msuk dlm my fb ..

    ReplyDelete
  5. oleh kerana saye sekarang menetap di hostel jadi saya tak boleh membela kucing...sebab kawan saya ade yang takut kucing,tapi lepas habis stdy saye bertekad nak bela kucing parsi,tapi kucing parsi kat atas nie comellah,tapi kalau di bagi makan ikan ada effect ape2 x??

    ReplyDelete
  6. Beri Laluan
    Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

    ReplyDelete
  7. kami sekeluarga dah jadi peminat kucing tegar, mula2 bela seekor kucing terbiar, si manja, lepas tu beli lagi sepasang kucing parsi...memang menghiburkan

    ReplyDelete
  8. sama macam kucing parsi sya yg hilang . nma e-deng dan xiang ci .

    ReplyDelete

No SPAM Please... SPAM comments will be deleted upon review

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Posts

Blog Kegemaranku