Laman web gambar kucing comel ini dibina khas untuk memaparkan gambar-gambar kucing yang menarik, comel dan mencuit hati. Sebahagian dari gambar kucing ini adalah gambar kucing saya. Saya sebenarnya adalah peminat kucing dan saya suka membela kucing. Gambar kucing ini dah lama saya simpan dan akhirnya saya buat keputusan untuk masukkan dalam internet untuk dikongsi bersama peminat-peminat kucing dan juga yang suka tengok gambar kucing. Bagilah komen tentang gambar-gambar kucing ini.

Tuesday, January 22, 2008

Gambar Kucing Serigala Jadian

gambar kucing comel image1
Saya agak keliru dengan gambar kucing ini... adakah ianya seekor serigala atau seekor kucing? Dengar khabarnya kucing ini boleh berubah menjadi seekor serigala yang ganas pada waktu malam... setiap mangsa yang digengam pasti akan menemui maut, tapi bila siang serigala ini akan bertukar menjadi kucing semula.. hahaha... Serigala jadian yang cute macam kucing... jangan panik ini memang gambar kucing mana ada kucing bertukar menjadi serigala!! Mungkin ada kot tapi tak tahu di mana? Mungkin di tempat anda kot? Dengan itu berhati hatilah dengan kucing serigala jadian...??

4 comments:

  1. hak hak hak itammmnyer. ye ker kucing jadian? ghasenya kalau tajuk tu d letakkan sebagai kucing tebakar pun elok gak. keh keh

    ReplyDelete
  2. bebetul keserigala jadian?rasanye tidak....cute lagi adalah!

    ReplyDelete
  3. Matang lah ckt lau nk cri publisiti pun..

    ReplyDelete

No SPAM Please... SPAM comments will be deleted upon review

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Kegemaranku